YLIVOIMAINEN ASIAKASKOKEMUS ON YRITYKSESI AVAIN MENESTYKSEEN

Lue lisää meistä ja yrityksestämme

Yritys

SANDAWES on yritys- ja palvelumuotoilutoimisto. Tarjoamme brändien ja palvelujen muotoilua sekä konsultointia luksussektorille, lifestyle- ja muotibrändeille, matkailu- ja turismialalle, vähittäiskaupan alalle sekä yrityksille, joille ylivoimainen asiakaskokemus on merkittävä kilpailutekijä. Yhdistämme palvelumuotoilun, asiakaskokemussuunnittelun ja luksusstrategian menetelmät brändien kehittämiseen ja liiketoiminnan parantamiseen.

Tuotamme myös yhteistyökumppaneidemme kanssa laadukkaat strategiset sisällöt ja digitaaliset ratkaisut.

Olemme strateginen, luova ja ketterä toimisto. Näemme uudet ja yllättävät mahdollisuudet, koska katsomme asioita eri näkökulmasta kuin tavalliset toimistot. Eri alat omaksuvat aina parhaat käytännöt luksussektorilta.

Paras asiakaskokemus lähtee yrityksen olemassaolon tarkoituksen ymmärtämisestä ja kokonaisuuden hallinnasta.

Visio

SANDAWES on Pohjoismaisen luksusliiketoiminnan yritys- ja palvelumuotoilun edelläkävijä. Autamme olemassa olevia ja aloittavia pohjoismaisia brändejä ja yrityksiä kehittämään ja soveltamaan luksusstrategioita, joiden avulla yritys voi kasvaa luksussektorilla.

Visiomme on

  • luoda hienoja ja esteettisiä ympäristöjä, tuotteita ja palveluita, jotka
  • ovat toimivia ja tuottavat mielihyvää, onnellisuutta ja ainutlaatuisia kokemuksia ihmisille
  • eettisesti, sosiaalisesti ja ympäristönäkökulmasta kestävin keinoin, jotka kunnioittavat luontoa, luonnonvaroja ja ihmisiä
  • ja luovat pitkän ajan arvoa sekä yrityksille että yhteiskunnalle ja tulevaisuuden sukupolville.

Kehitämme jatkuvasti viimeisteltyjä palvelujamme ja prosessejamme sekä ainutlaatuista liiketoiminnan osaamistamme ja kulttuurista, luovaa ja esteettistä pääomaamme. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, keskeisellä paikalla pohjoisen luksuksen kannalta. Olemme vain kivenheiton päässä upeasta saaristosta ja skandinaavisesta muotoilusta, tuhansien järvien, vihreiden metsien ja puhtaan ilman maassa.

Luksus

Perinteinen luksus käsitteenä viittaa eksklusiivisiin, ylellisiin ja kalliisiin tuotteisiin ja palveluihin, jotka ovat vain harvojen saavutettavissa. Luksus terminä on kokenut inflaation markkinakoneistossa: luksuksena mainostetaan mitä tahansa ’vähän parempaa’. Luksus kuluttajalle voi kuulostaa turhuudelta, kerskailulta, luonnonvarojen tuhlaukselta, mauttomilta merkkilaukuilta ja hintavilta Balin kylpylämatkoilta.

Meille luksus tarkoittaa autenttisuutta, laatua, käsityötä, taitoa, tyyliä, kauneutta, puhtaita ja parhaita raaka-aineita, yritysvastuullisuutta, elämystä ja ylivertaista kokemusta. Aitoa sydämellisyyttä asiakaspalvelussa. Kokonaisuutta, jossa jokainen yksityiskohta on täydelliseksi hiottu ja joka viestii luksusbrändistä. Tuotetta ja palvelua, joka luo maksimaalista arvoa asiakkaalle.

Suomessa ja Pohjoismaissa on valtava hyödyntämätön potentiaali maailman luksusmarkkinoille. Uuden ajan pohjoinen luksus tarvitsee vain erityistä yritys- ja palvelumuotoilua sekä yritysjohdon uskoa itseensä – mahdollisuuksia ja resursseja on yllin kyllin.

Konsulttimme

Ainomaria Parikka
Osakas, yritysmuotoilija

Kauppatieteiden ja yhteiskuntatieteiden maisteri

Tausta: digitaalinen media ja verkkopalvelujen kehittäminen, viestinnän ja markkinoinnin johtotehtävät, brändi- ja strategiakehitys, palvelut, luksussektori, matkailu, wellness, lifestyle
Parhaillaan: strategisen markkinoinnin KTT-jatkotutkinto-opiskelija, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu, asiakaskokemuksen johtaminen luksussektorilla
Julkaisut: The Total Customer Experience Management. Understanding the Dynamics of Customer Experience in Customer Journey and Touch Point Design. (Doctoral Dissertation, forthcoming)
Building the dream online: Does participation in luxury brand’s social media affect brand experience, brand affect, brand trust, and brand loyalty? (Pro Gradu 2015)
Tiedonhaun käyttöliittymien suunnittelu ja evaluointi. Aamulehden internetarkisto. (Pro Gradu 2002)

Riina Latvala
Osakas, palvelumuotoilija

Restonomi YAMK, palvelujohtaminen

Tausta: palvelujohtaminen, palvelusektori, matkailu ja turismi, palvelumuotoilu ja prossien kehittäminen
Parhaillaan: tohtorikoulutettava, kauppatieteet, palvelujohtaminen
Julkaisut: Suomalainen luksus käsitteenä ja ilmiönä (Theseus 2013)
Luksuspalvelun haasteet – palveluntuottajan näkökulma (Väitöskirja, tulossa)

Tiimi

Tiimimme koostuu laajasta verkostosta eri alojen parhaita osaajia. Liiketoiminnan, teknologian ja muotoilun ammattilaiset takaavat sen, että voimme tarjota asiakkaillemme räätälöityjä ja huippulaadukkaita ratkaisuja.

Valitsemme jokaiseen projektiin sopivimmat yhteistyökumppanit käyttäen ketteriä prosesseja. Uskomme osaamiseemme niin vahvasti, että takaamme iloisen ilmeen. Jos olet tyytymätön työhömme, palautamme sinulle rahasi.

Mukavaa että pistäydyit digitaalisessa toimistossamme
Back to Top