Kestävä kehitys ja yritysvastuu

Vähemmän paperia / jos se voi olla bitteinä, käytämme digitaalista lähestymistapaa. Näin säästämme paperia, metsiä ja tilaa. Jos käytämme paperia, se on kierrätettyä, ja varustettu ympäristösertifikaatilla.

Vähemmän päästöjä / suosimme julkista liikennettä. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, aivan Kampin metroaseman vieressä, ja lyhyen kävelymatkan päässä Helsingin rautatieasemasta.

Joustava ja etätyö / modernin työn ja ketterien tiimien ansiosta emme tarvitse valtavaa kiinteää toimistotilaa, vaan käytämme tiloja joustavasti tarpeen mukaan. Säästämme vuokrissa, energiassa ja päästöissä. Sen lisäksi voimme tarjota asiakkaillemme mukavampia sopimuksia, joiden ei tarvitse kattaa edustustilojen kustannuksia.

Paikalliset palvelut / annamme osamme yhteisöllemme suosimalla suomalaista työtä. Maksamme mielellämme enemmän kotimaisille yrityksille ja sidosryhmille vaikuttaaksemme positiivisesti kansalliseen talouteemme ja hyvinvointiimme. Tästä syystä emme vie esimerkiksi paino- ja ohjelmointitöitä halvan työvoiman maihin.

Onnelliset ihmiset / uskomme työntekijöiden kunnioittavaan kohteluun sekä panostamiseen työntekijöiden hyvinvointiin ja työympäristön onnellisuuteen. Avainsanojamme ovat rehellisyys, luottamus ja avoimuus. Kaikkien mielipiteiden arvostaminen, erilaisuudesta riemuitseminen, ja luovuuden vaaliminen voimaannuttaa ihmiset. Ihmissuhteet ja hyväksyvä tietoinen läsnäolo (mindfullness) ovat tärkeitä. Positiiviset tunteet virkistävät ihmisen ja tekevät hänestä myös paremman työntekijän. Onnellisuus on voimaa.

Back to Top