ASIAKASKOKEMUKSEN KEHITTÄMINEN LÄHTEE ARVON TUNNISTAMISESTA

Lue lisää niin tiedät mitä teemme suurella sydämellä

Palvelumuotoilu

KONSEPTISUUNNITTELU / Muotoilemme palvelusi luksuksen vaatimalle tasolle. Suunnittelemme myös täysin uusia ja ainutlaatuisiin kokemuksiin tähtääviä palvelukonsepteja. Työskentelemme monipuolisten asiakaspolkumallinnus -työkalujen kanssa.

FYYSISET TILAT / Jokainen fyysinen objekti viestii brändistäsi. Varmistamme, että myös fyysiset liiketilasi tukevat yhdenmukaista brändikokemusta.

PALVELUKOULUTUS / Palvelu on yksi tärkeimmistä luksuskokemuksen elementeistä. Tarjoamme yritysjohdolle ja yrityksien henkilökunnalle räätälöityä luksussektorin palvelukoulutusta.

Brändikehitys

BRÄNDI-IDENTITEETTI / Brändin identiteetti on tuotteesi, palvelusi ja yrityksesi ydinajatus ja olemus. Luksusbrändit ovat symbolisia brändejä, ja niillä on oltava vahva identiteetti. Käytämme monia työkaluja ja menetelmiä, jotka on räätälöity erityisesti luksusbrändien identiteetin rakentamiseen. Kehitystyö tapahtuu pääasiassa työpajoissa ja suunnittelusprinteissä.

VISUAALINEN IDENTITEETTI / Visuaalinen muoto seuraa sisältöä. Logot ja värit voidaan suunnitella vasta kun brändin idea, tarina ja merkitys on tiedossa ja hyvin muotoiltu. Jos brändi-identiteetti on brändin sielu, visuaalinen identiteetti on sen ulkonäkö, tuntu, maku, tuoksu ja ääni. Muutamme brändisi merkityksen hienovaraisesti elementeiksi jokaisen aistin koettavaksi.

BRÄNDIJOHTAMISEN KOULUTUS / Brändejä, erityisesti luksusbrändejä, pitää johtaa myös sosiaalisen median yhteisen arvonluonnin aikakaudella. Luksusbrändin johtaminen ei ole vain yhdenmukaisen imagon hallintaa: se koskee yhtä paljon yrityskulttuuria ja työntekijöitä, ja strategisia päätöksiä pienistäkin liiketoiminnan yksityiskohdista. Tarjoamme brändijohtamisen koulutusta työpajoissa ja seminaareissa, jotka voidaan räätälöidä osallistujien tarpeiden mukaan.

Digitaalinen

VERKKOSIVUT / Kehitämme digitaaliset palvelusi käyttäen uusimpia web-teknologioita ja luovaa näkemystä. Takaamme, että verkkosivusi ovat responsiiviset, käytettävät ja nopeat sekä tulevaisuudessakin toimivat. Huolehdimme siitä, että verkkopalvelusi ovat yhdenmukaisia brändi-identiteettisi kanssa. Kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että verkkopalvelusi tuottavat miellyttäviä kokemuksia asiakkaillesi. Konsultoimme CMS-järjestelmän valinnassa. Palveluihimme kuuluvat myös hakukoneoptimointi ja konversio-optimointi.

SOSIAALINEN MEDIA / Luksuksen markkinointi sosiaalisessa mediassa on haastavaa, mutta erittäin tehokasta oikein toteutettuna. Brändikuvan välittyminen on sosiaalisessa mediassa erityisen tärkeää. Meillä on syvällistä osaamista brändimarkkinoinnista sosiaalisessa mediassa. Luomme optimaaliset kanavat ja mitattavan sisältöstrategian brändillesi.

SÄHKÖPOSTIMARKKINOINTI / Useimmat uutiskirjeet ja sähköpostilla lähetetyt markkinointikirjeet ovat kammottavaa roskapostia. Suunnittelemme juuri sinun brändillesi sopivat markkinointi- ja uutiskirjeet ja konsultoimme ohjelmistojen valinnassa. Käytämme parhaiksi havaittuja menetelmiä ja luovaa suunnittelua sekä A/B -testausta ja analysointia.

Sisällöt

STRATEGIA / Luksukselle on erityisen tärkeää, että sillä on yksityiskohtainen suunnitelma miten, missä, milloin ja kenelle yrityksen ja brändin erityisyys ja eksklusiivisuus viestitään. Autamme strategiatyössäsi, tai teemme sen kokonaan puolestasi.

SISÄLLÖT / Luksus on tarinankerrontaa. Se perustuu vihjeisiin, semiotiikkaan sekä taiteellisiin konnotaatioihin, ja se on erityisesti visuaalista. Tiedämme miten luksuksen tarina kerrotaan. Tuotamme hienostunutta sisältöä eri tilanteisiin ja kaikkeen mediaan.

KANAVAT / Luksukselle on erityisen tärkeää viestiä oikeissa kanavissa, koska oikeiden asiakassegmenttien tavoittamisen lisäksi pelissä on brändikuva. Suunnittelemme juuri sinun yrityksellesi optimaalisen monikanavastrategian.

Back to Top